Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

NEDERLAND: Historische dinnerwalks

28-02-2002
Ook in 2002 worden door De Dinnerclub de inmiddels befaamde Dinnerwalks georganiseerd in Alkmaar, Amersfoort, Amsterdam (de Jordaan), Delft, Den Haag, Deventer, Hoorn, Leiden en Zwolle. In 2002 nemen de prachtige Oudhollandse steden Deventer en Hoorn voor het eerst deel aan deze en historische en culinaire wandelingen. De afgelopen jaren hebben de gastronomische wandelaars hun lof over dit evenement uitgesproken en men prees zich gelukkig toevallig een aankondiging in een nieuwsblad te hebben gelezen. Zo zijn er een Gouden Eeuwwandeling en een gevelstenentocht in Amsterdam, een Oranjewandeling door Delft, een museumwandeling in Den Haag en een 'Uitwaaien op (oud) Scheveningen'.

Er zijn 'reguliere' wandelingen op de zondag gepland. Buiten de vastgestelde data wordt de Dinnerwalk ook op aanvraag georganiseerd voor besloten gezelschappen. De Dinnerwalk is een grandioze manier om op een uitmuntende en aangenaam informele wijze een verjaardag, jubileum of huwelijksfeest te vieren. Vele bedrijven maken gebruik van de Dinnerwalk als personeelsuitje en om hun zakenrelaties te fêteren.

Omdat de deelnemende restaurants zich tijdens deze wandelingen optimaal presenteren om het de toekomstige klant naar de zin te maken, is men verzekerd van een geweldig 'vier-gangendiner': beslist de moeite van het proberen waard!

De Dinnerwalk is een unieke mogelijkheid om op één dag de specialiteiten van de diverse kwaliteitsrestaurants te proeven en te vergelijken: een ongekend gevarieerd diner. Bovendien is het een leuke manier om een stad te leren kennen onder leiding van deskundige gidsen en de restaurants zijn gelegen op of bij prachtige historische locaties; na zo'n historische rondleiding gaan zelfs de inwoners hun eigen stad met andere ogen bekijken en nog meer waarderen. Meer informatie is te vinden op internet: www.dinnerwalks.nl of bij De Dinnerclub (070-3800428).

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright Culinair.net, All Rights Reserved.