Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

SAAS: NK Snowboard

14-10-2002
Al voor de derde achtereenvolgende keer worden de Nederlandse kampioenschappen Snowboarden in Zwitserland gehouden, in het komende seizoen voor het eerst in de Walliser wintersportplaats Saas Fee. Het Nederlands Kampioenschap Snowboard bepaalt in januari 2003 het gezicht van Saas-Fee. Van 4 tot 11 januari zijn namelijk alle Nederlandse boarders in dit fantastische boardgebied aanwezig.
Het NK Snowboard bestaat uit meer dan alleen spannende wedstrijden om aan deel te nemen of naar te kijken. Het is een groot evenement voor alle boarders, georganiseerd door Snowboard Holland in samenwerking met Oxbow. Beginners kunnen gebruik maken van speciale arrangementen, waarin lessen en materiaalhuur is opgenomen. Meer gevorderden kunnen deelnemen aan clinics die door Neerlands beste boarders worden gegeven. Voor deelnemers aan wedstrijden gaan trainers mee, zodat je helemaal in shape de uitdaging met de Nederlandse top kunt aangaan.
Het wedstrijdprogramma, dat volgens FIS normen zal worden georganiseerd, bestaat uit de disciplines Reuzenslalom, Parallelslalom, Halfpipe en Boardercross. Om de traditie compleet te maken, wordt er ook een big jump georganiseerd: de ID&T Big Air. Daarnaast kan je dit jaar kan je energie ook kwijt tijdens de Durex Slope Style Contest. Natuurlijk hebben we ook trainingen en clinics voor elk niveau snowboarder. Zelfs als je nog nooit het genoegen hebt gehad op een plankje over de sneeuw te suizen, kan je het tijdens het NK leren. Clinics zullen worden verzorgd door bekende Dutch Boarders die je ook in de blaadjes tegenkomt en de trainingen door officiële Snowboard Holland-trainers. Altijd goed om je niveau te verbeteren, ook als je niet aan de wedstrijden mee wilt doen. De trainingen en clinics zijn overigens gratis.Ook aan de side events wordt weer veel aandacht besteed
En als het te donker is om te snowboarden zijn er nog tal van leuke dingen georganiseerd. Side-events in de vorm van de openingparty, een sportief avondje gek doen en wat leuke events in de Popcorn. Afsluiter en klapper wordt de ID&T party aan het eind van de week. Je weet wel, het bedrijf dat world leading dance-events organiseert als Sensation, Inner City en Mystery Land. En nu dus ook de Closing Party van het NK Saas-Fee 2003. , dus dit evenement mag je ook dit jaar niet missen.
Deelname aan wedstrijden kost € 15,- per onderdeel. Als je aan drie of meer onderdelen deelneemt betaal je € 45,- Voor deelname is een lidmaatschap van Snowboard Holland verplicht. Meer info: http://www.wintersport.nl

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright Culinair.net, All Rights Reserved.