Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

Uitgekookt

19-12-2003
DECEMBER 2003 - Iedereen die regelmatig voor zichzelf of voor gasten kookt, maakt wel eens gerechten die niet ťcht gekookt hoeven te worden. Het enige wat je ervoor moet doen is bij een delicatessenzaak of supermarkt de ingrediŽnten kopen en hiermee in no time een heerlijk gerecht samenstellen. In 'Uitgekookt' is deze techniek tot kunst verheven. In het boek staan tips over een nieuwe manier van boodschappen doen, hoe je de ingrediŽnten moet voorbereiden om ze lekker en aantrekkelijk te maken en hoe je ze op het bord moet schikken. De recepten zijn gebaseerd op producten met veel smaak en kunnen echt niet mislukken. Ze geven je kookkunst een extra dimensie en besparen je veel tijd in de keuken. In 'Uitgekookt' staan 150 heerlijke, uitgekookte recepten voor allerlei gelegenheden: snelle lunches, slimme stressvrije gerechten voor als er gasten komen, heerlijke hapjes, voorgerechten, hoofdgerechten en desserts en tot slot koekjes, snoeperijen en gebak met een absoluut zekere afloop. En er is zelfs een hoofdstuk geschreven over bijzondere gezonde gerechten.

Orlando Murrin is sinds 1997 redacteur van de Engelse editie van BBC Good Food Magazine, het zeer succesvolle en best verkopende culinaire tijdschrift in Engeland. Hij is ook de 'Clever Cook' in de Daily Express en heeft in zijn dagelijkse column tot nu toe meer dan 1300 recepten Hij kreeg voor zijn recepten vele bekroningen, zoals bijvoorbeeld pastakok van het jaar, en bedenker van het appelrecept van het jaar (tweemaal). Ook is hij auteur van twee succesvolle Daily Express?kookboeken, The Clever Cookbook in 2000 en het Can't Go Wrong Cookbook in 2002.

'Uitgekookt' telt 160 pagina's (19x25 cm), is gebonden uitgevoerd met stofomslag. Het is geÔllustreerd met kleurenfoto's en kost Ä 19,50. ISBN 90 5956 040 X, uitgeverij Fontaine (Abcoude).


klik hier voor een recept uit dit boek

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright Culinair.net, All Rights Reserved.