Snel zoeken


Uitgebreid zoeken

Koken aan tafel

26-10-2005
OKTOBER 2005 - Gezellig aan tafel koken, samen grillen, gourmetten of fonduen. Omdat het feest is, of omdat het leuk en lekker is. In het net verschenen boekje ‘Koken aan tafel zijn heerlijke vleesgerechten voor grill, gourmet en fondue met bijbehorende sausjes en veel andere gerechten samengebracht.
Een avondje grill, gourmet of fondue betekent quality time voor het hele gezin. Niet te veel voorbereiding nodig, langer aan tafel en zelf kokkerellen waar je zin in hebt. En omdat het ook voor de kinderen een feest is, betekent dit genieten voor het hele gezin! Koken aan tafel is een prima gids voor zo'n familieavond. Elke ‘maaltijd' in dit boekje bestaat uit een vleesgerecht en bijgerechten. Natuurlijk worden ook de sausjes niet vergeten! Daarbij is er gekozen voor veel variatie en korte, eenvoudige recepten, die ook gemakkelijk om te bouwen zijn naar ‘gewone’ gerechten.
In dit boekje zijn recepten opgenomen uit de hele wereld, o.a. Nederland, Italië, Marokko, Mexico, Zwitserland, Amerika en Japan. Daarnaast speciale recepten voor kinderen. Er is een toelichting bij de apparaten die worden gebruikt in opgenomen, alsmede tips voor de voorbereiding. Ook de nagerechten zijn niet vergeten.
‘Koken aan tafel’ is als pocket uitgevoerd (12x20 cm) en telt 96 pagina’s, die geheel in kleur zijn uitgevoerd. Het kost in de winkel € 3,95. ISBN 90 6611 430 4. Uitgeverij Inmerc (Wormer).

Klik hier voor een recept uit dit boekje

Uw stem telt!

Hoe vaak bezoekt u onze website?

Getting poll results. Please wait...
 
 


Copyright Culinair.net, All Rights Reserved.